Oie D’or Femmes Peuvent Chaussures De Sport Dans Poliuretano E Stella En Argent Pele Materasse

Customizing Golden Gooses' at their LAB in Milan during Fashion Week!!!Bli kvitt haier

Sharks buggin ?? du? For å kvitte seg med dem, hell litt fisk på et papirhåndkle eller avis og kast det inn i en ball. Slå den overbord og haiene vil følge den med dagens.

Mange sportsfiskere beveger seg altfor fort fra sted til sted. Mange ganger blir et hot spot passert rett over. Ikke kast bort et par ganger og gå videre? sond det grundig fra det dypeste punktet helt opp til det minste. Prøv minst to forskjellige lokker/agn.

Fiske på perimeter

Prøv alltid kantene på omkretsen først, istedenfor å plyte agn eller lokke inn i midten. Hvis du hekker en fisk i midten, vil den skremme de andre bort, men hvis du har melk? kantene på perimeteren først, kan du senere flytte inn i de intetanende i midten.

Hvis du fisker med den fantastiske kveldshemmeligheten (http://www.eveningsecretfishing.com/specialsecret/Saltwater_Fishing_Tips.php) for å svømme store mengder fisk i noe vann, må du også gjøreSørg for å holde deg på den omkretsen, det er her handlingen er.

Surf fiske

Med surf fiske, husk at fisken er tett mot kysten, så gjør de fleste av dine kaster parallelt med sand. Ikke send ditt kast ut for langt.

Den beste tidevannet spenner fra halvveis til halv fallende? spesielt når det er tidlig eller sent på dagen. Selvfølgelig, hvis det er agn, vil rovdyr alltid være der, men det gjør det bare enklere å fiske i halvtiden.

Hvis du fisker ved et innløp, fisk i det utgående vannet som bringer agnene ut i havet. Dette vil holde den beste handlingen for streik. Bare la det utgående vannet bære agn på en naturlig måte.

Finn en strand ?? de alle deler av strukturer som hull, lommer, bergarter, rev og andre ting. Disse vil holde fisk, og lokalisering av dem er viktig hvis du vil ha suksess. Finn også steder hvor kanaler fører til dypvann? Disse vil ofte holde viltfisk. Fisken følger vanligvis denne dypere kanalenels til mat er funnet.

Fisk aggressivt ved å gå frem og tilbake og fiskeområder som ser ut til å holde fisk. Du kan se kullene ved å mate fisk i varme steder ?? og hold øye med agn. Se også på fuglene; de er en av de beste indikatorene for fisk i området.

Bruk åpenbart den ferskeste levende agn, og endre den ofte. Du vil virkelig ha agn på bunnen, med en lysere vekt? Dette gir deg den beste muligheten for å stimulere streik.

NårBruk lokker, bruk de som kan kastes lett. Slå ut ofte for å komme til forskjellige dybder, og eksperimentere med hastigheten på å hente. Bruk monofilamentlinje med finere diameter fordi det gir bedre tiltak for både naturlige baits og kunstige lokker.

Hvis du hekker en stor, må du holde den foran deg mens du vinder den i? kjører som du trenger. Når du tar det nær, vil det gjøre noen løper ut? bare slipp tipset ditt og la det gå. Når det blir veldig nært, bruk bølgene for å bringe det enda nærmere?timing det.

Fersk reker

Når du har live reker som du skal fiske, er det viktig å sørge for at de lever og sparker? de vil fange mer fisk på denne måten. Hold dem urørte, godt luftet og kjølig.

Bruk et iskiste som en rekerboks. Den har et sterkt deksel som kan doble som et sete, en plugg for enkel avløp, og er godt isolert for å avværge agnens drap.

I stedet for å bruke is for å holde rekerne kule, fryse vann i plastflasker så detnår isen smelter det, vil det ikke fortynne vannet og drepe reker.
Når reker ikke får streik, bruk fargede reker ved å dø med matfarging. Dette vil stimulere streik hvis regelmessig farget reker ikke virker.

Rekereger

Bruk av sandrekker som agn er et utmerket valg fordi det er et populært måltid for bunnmatere. I tillegg gir den en stor duft, som vil tiltrekke seg dem.

Dessverre er Oie D’or Femmes Peuvent Chaussures De Sport Dans Poliuretano E Stella En Argent Pele Materasse skjøre og nesten umulige å tålep på en krok.

Bruk en sikkerhetsnålhake designet spesielt for å holde myke baits som sandrekker. Kroken på kroken bør løpe hele lengden på baken av agn, slik at halen og spissene er frie til å bevege seg. Noen bruker noen få svinger av bly wire, den typen som brukes til å veie fluer, for å holde rekerne.

Lagre jigs

Store saltvanns jigs er ikke bare tunge, men også store. Å finne et sted å lagre dem trygt og bekvemt kan være et problem. Bruk en fem gallon plast bucsett med et lokk. Litt under bøtteens leppe, bor eller punch ekvivalente hull hele veien rundt. Plasser pukkene inne, heng dem gjennom hullene fra de store krokene. Pop toppen tilbake på; merk bøylen og presto! Dine lokker lagres i en sikker, ubøyelig og tilgjengelig beholder.